Camperbouw

Ontdek Onze Maatwerk Campers

Welkom bij Hop custom campers, dé specialist in maatwerk camperbouw. Als u droomt van de perfecte camper die aan al uw wensen voldoet, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een camper meer is dan zomaar een voertuig; het is een thuis op wielen, een metgezel voor uw avonturen, en een afspiegeling van uw persoonlijke stijl. Daarom bieden wij maatwerk campers waarbij alles mogelijk is.

peugeot boxer camperbouw

Uw Maatwerk Camperavontuur Begint Hier

Ons proces voor het creëren van uw droomcamper is eenvoudig en transparant. Hier is hoe het werkt:

peugeot boxer camperbouw

1. Verkennend Gesprek

Het avontuur begint met een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek laten we u kennismaken met onze werkwijze en bespreken we de talloze opties die beschikbaar zijn. Denk hierbij aan zonnepanelen, standkachels en een brede selectie van hoogwaardige materialen. We luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën, zodat we een camper kunnen creëren die perfect bij u past.

transporter camper

2. Persoonlijke Offerte

Na het verkennende gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Deze offerte is volledig afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. We zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de kosten voordat het echte werk begint. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

transporter camper

3D Tekeningen

Als u akkoord gaat met de offerte, gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw camper. We maken gedetailleerde 3D-tekeningen die u digitaal kunt bekijken. Dit stelt u in staat om alvast een levendig beeld te krijgen van hoe uw camper eruit zal zien. We passen de tekeningen aan totdat u volledig tevreden bent en akkoord geeft.

4. De Bouw van Uw Droom Camper

Na uw goedkeuring van de 3D-tekeningen, begint het spannende deel: de bouw van uw maatwerk camper. Ons ervaren team van vakmensen zet zich in om uw droom werkelijkheid te maken. Met oog voor detail en vakmanschap wordt uw camper met zorg en precisie gebouwd. Het duurt ongeveer 2,5 maand voordat uw camper helemaal klaar is voor al uw avonturen.