HOP BEACHY Photos (3 of 15)

Slaapbanken voor Campers: De Reimo Variotech 3000


Slaapbanken voor Campers: De Reimo Variotech 3000 – Beschikbaar bij Hop Custom Campers

Als je een trotse eigenaar bent van een Volkswagen T5, T6, of T6.1 camper, dan weet je dat comfort en functionaliteit essentieel zijn voor een geslaagde roadtrip. Een belangrijk element om dat te bereiken is de slaapbank in je camper. Een van de beste opties op de markt is de Reimo Variotech 3000, beschikbaar bij Hop Custom Campers. Laten we eens kijken waarom deze slaapbank een must-have is voor camperliefhebbers.

1. Geschikt voor T5, T6, en T6.1 Campers

Een van de grootste pluspunten van de Reimo Variotech 3000 is dat deze slaapbank speciaal is ontworpen voor de populaire Volkswagen T5, T6, en T6.1 campers. Dit betekent dat de bank naadloos in je voertuig past en er geen ingewikkelde aanpassingen nodig zijn. Het is letterlijk de perfecte match voor je camper, en Hop Custom Campers kan deze bank voor je inbouwen.

2. Veiligheid staat voorop

Veiligheid is altijd een prioriteit, vooral als je onderweg bent met je camper. De Reimo Variotech 3000 is uitgerust met ingebouwde hoofdsteunen en driepunts veiligheidsriemen. Dit zorgt ervoor dat jij en je passagiers goed beschermd zijn tijdens de rit. Bovendien voldoet het aan de TÜV-goedgekeurde veiligheidsnormen volgens ECE 14 en ECE 17, waardoor je gemoedsrust hebt terwijl je onderweg bent.

3. Flexibele Rijposities

Een ander kenmerk dat de Reimo Variotech 3000 onderscheidt, is de mogelijkheid om meerdere rijposities te creëren, afhankelijk van de installatie. Dit betekent dat je de bank kunt aanpassen aan jouw behoeften en comfort, zowel tijdens het rijden als bij het slapen.

4. Comfort en Gemak

Deze slaapbank biedt niet alleen veiligheid en flexibiliteit, maar ook ongeëvenaard comfort. Met ergonomische stoffering kun je lange afstanden afleggen zonder last te krijgen van vermoeidheid. Bovendien biedt het een royaal plat ligvlak van ruim 130 x 200 centimeter zonder vervelende veiligheidsgordels om je te storen.

5. Snelle Bedombouw

Niemand wil kostbare tijd verspillen aan het opzetten van het bed in hun camper. De Reimo Variotech 3000 maakt het gemakkelijk met een snelle bedombouw die minder handbewegingen vereist en je hoeft de bank niet te verplaatsen. Dit betekent dat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je reis en minder tijd aan het inrichten van je slaapruimte.

6. TÜV-Goedgekeurd

De Reimo Variotech 3000 is TÜV-gekeurd voor campergoedkeuring N1 en personenauto M1, afhankelijk van het type. Dit betekent dat het voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid, en dat je met een gerust hart de weg op kunt.

Kortom, als je op zoek bent naar de ideale slaapbank voor je camper, dan is de Reimo Variotech 3000, beschikbaar bij Hop Custom Campers, een uitstekende keuze. Met zijn perfecte pasvorm voor Volkswagen T5, T6, en T6.1 campers, ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, comfort en flexibiliteit, maakt het van elke roadtrip een plezierige en zorgeloze ervaring. Zeg maar dag tegen slapeloze nachten en hallo tegen comfortabel kamperen met de Variotech 3000, verkrijgbaar bij Hop Custom Campers!

Share this post